9 maj 2021
15:00

IF Lödde

Referat: Dösjöbro - IF Lödde

Härlig försommarvärme men kraftig vind i planens längdriktning gjorde det svårt för båda lagen att spela det spel man önskar. DIF började i medvinden och satte allra högsta press de första 20 minuterna. Det var 2-0 efter mål av Elis och Sixten, men kunde varit flera mål ytterligare. Löddemålvakten gjorde några bra räddningar. Lödde fick en hörna på sitt första anfall, och gjorde mål. Några minuter senare gjorde man både 2-2 och 2-3 efter kontringar/frilägen. Innan halvleken var över hade hemmalaget gått förbi igen efter två mål av Anton och ett av Elis. 5-3 i paus.

I den andra halvleken hade båda lagen rättat till en del i försvarsspelet och det blev mer tillknäppt. Jack sköt in 6-3 från höger i straffområdet och Lödde reducerade i slutet av matchen, till slutresultatet 6-4. En fin kämpainsats av Dösjöbro-killarna och mycket positiv energi matchen igenom. Och fin återkomst av Fabian till laget.

Nästa träningsmatch är på fredag kl 11.00 mot GIF Nike, hemma på konstgräset.

lör 7 mar 2015, 09:00 IF Lödde - Dösjöbro
lör 11 apr 2015, 09:30 IF Lödde - Dösjöbro
sön 12 mar 2017, 11:00 Dösjöbro - IF Lödde
lör 3 mar 2018, 10:00 IF Lödde - Dösjöbro
lör 7 aug 2021, 11:00 IF Lödde - Dösjöbro
sön 24 okt 2021, 15:00 IF Lödde - Dösjöbro
sön 27 mar 2022, 16:00 Dösjöbro - IF Lödde